Nieuws

K’isauve: Zwitsers zakmes voor je smartphone

De K'isauve zoekt momenteel financiering op Indiegogo en combineert een externe harde schijf, oplaadkabel en batterij in een compacte sleutelhanger.

Het Franse bedrijf PKparis is via Indiegogo op zoek naar crowdfunding voor zijn PK K"isauve (vrij vertaald: PK die redt), een survivalkit voor je smartphone. De K’isauve is een multifunctionele sleutelhanger die functie kan doen als externe harde schijf, USB-kabel, of oplader.

Met een maximale capaciteit van 128 GB kun je de K’isauve gebruiken als opslagruimte voor een groot aantal verschillende soorten documenten die eenvoudig te synchroniseren zijn met je smartphone of computer. Er zijn twee versies van het apparaat, één speciaal voor Android (met een microUSB-aansluiting), en één voor iOS-gebruikers (met een Lightning-aansluiting). Daarmee doet hij meteen ook dienst als oplaadkabel.

[related_article id=”161563″]

Heb je geen usb-poort in de buurt om je telefoon aan op te laden, dan beschikt de K"isauve ook nog over een noodbatterij met een cappaciteit van 100 mAh. Met de K’isauve kun je je smartphone ongeveer een half uur langer gebruiken. De drie LED’s geven aan hoeveel energie je nog over hebt, en je kunt hem binnen acht minuten weer volledig opladen via je laptop. Door de zuignappen is je toestel, terwijl het oplaadt, ook nog steeds goed te gebruiken. Je plakt de K"isauve namelijk gewoon vast aan de achterkant van je telefoon.

De K’isauve is erg klein en licht met een afmeting van 43x43x11 mm en een gewicht van 19 gram. Er komen versies voor iOS en Android beschikbaar in 16, 32 en 128GB. Via Indiegogo kun je er desgewenst eentje bestellen, en daarmee investeren in de ontwikkeling van de K’isauve. De goedkoopste Early Bird-versie (Android, 16GB) kost 39 dollar. De eerste sleutelhangers worden wel pas vanaf augustus geleverd, aangezien de K’isauve naar verwachting pas in juli in massaproductie wordt genomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business