Nieuws

OnePlus One ook zonder uitnodiging beschikbaar

Het wordt een beetje makkelijker om een OnePlus One aan te schaffen. De smartphone is voortaan ook beperkt zonder uitnodiging beschikbaar.

Het Chinese OnePlus maakt zijn gehypete smartphone, de OnePlus One, voortaan ook zonder uitnodiging beschikbaar. Al schuilt er wel een addertje onder het gras.

Het toestel zal vanaf nu elke dinsdag vanaf 9 uur ‘s morgens gedurende 24 uur te koop worden aangeboden via de website, zonder uitnodiging. Dat maakt OnePlus zelf bekend in een blogpost. Zowel de witte 16 GB-versie als de zwarte 64 GB-versie zullen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt ook het verkoopsysteem op basis van uitnodigingen nog altijd in stand gehouden.

De OnePlus One werd in de markt gezet als een “flagship killer” en combineert topspecificaties met een zeer scherpe prijs. Voor 269 euro krijg je een smartphone met een Snapdragon 801-processor, 3 GB RAM, 16 GB intern geheugen en een 13 megapixelcamera. De 64 GB-versie maakt je 299 euro lichter. Het toestel draait op CyanogenMod, een alternatieve firmware die is gebaseerd op Android.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business