Nieuws

Samsung Galaxy S6 ondersteunt snel draadloos opladen

Volgens de laatste geluiden zou Samsung zijn nieuwe vlaggenschip voorzien van een functie om de batterij snel draadloos op te laden.

De Samsung Galaxy S6 zou wel eens ondersteuning kunnen krijgen voor draadloos opladen dat sneller gaat dan we tot nu toe gewend zijn. Uit het Samsung-kamp komen in ieder geval een aantal signalen die hier gezamenlijk op duiden. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn, zo vlak voor de lancering van het nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S6.

Gisteren verscheen op Samsungs officiële blogkanaal een artikel over de voordelen en ontwikkeling van draadloos opladen. Uit de blog spreekt het vertrouwen van Samsung dat 2015 een “ mijlpaal” wordt op het gebied van draadloos opladen.Er zijn op dit moment drie standaarden in de wereld van het draadloos opladen. De Wireless Power Consortium (WPC), de Power Matters Alliance (PMA), en de Alliance for Wireless Power (A4WP). En laat het nu zo zijn dat Samsung een vinger in de pap te brokken heeft bij al deze drie groepen. Ze investeren al 15 jaar in de ontwikkeling van draadloos opladen.

[related_article id=”161563″]

Het Twitter-account van Samsung Mobile bemoeit zich er ook mee, met hints over iets dat sneller zal gaan worden. Wordt dat hogere downloadsnelheden? Snellere prestaties? Of misschien sneller draadloos opladen?

We zullen moeten afwachten tot 1 maart. Dan zal het nieuwe vlaggenschip worden geïntroduceerd tijdens het Galaxy Unpacked-event aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business