Nieuws

Google Inbox beschikbaar voor tablets, Safari en Firefox

Google vergroot het bereik van zijn laatste e-mailapp naar meer platformen, waaronder de langverwachte tabletversie voor Android en iOS.

In een blogpost liet Google weten dat de Inbox e-mailapp nu beschikbaar is voor de iPad en Android tablets. Tot op heden was de app beperkt tot iPhone en Android-smartphones. De iPad-versie is te downloaden via de App Store, de Android versie via Google Play. Inbox is nu ook te bereiken met Firefox en Safari. Dat was eerder alleen mogelijk met Chrome.

Inbox is een nieuw soort e-mailprogramma van Google, dat verschillend en apart werkt van Gmail. In plaats van je berichten in traditionele mappen te plaatsten, geeft Inbox je mails weer in categorieën; zogenaamde bundles. Email die belangrijk wordt geacht worden in dezelfde bundle geplaatst, alle mails die te maken hebben met bijvoorbeeld reizen, of financiën krijgen een andere bundle. Het idee is dat de software je emails ordent, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

[related_article id=”158901″]

Dat betekent dat je afhankelijk bent van de intelligentie van Inbox om te bepalen welk mailtje bij welke bundle hoort, en dat is een binomiale variabele: Inbox heeft gelijk, of niet. Het gevolg zal zijn dat gebruikers het helemaal fantastisch gaan vinden, of helemaal niet.

Het enige dat nog niet veranderd is, is de manier waarop je toegang kan krijgen tot Inbox. De app is alleen beschikbaar op uitnodiging. Je kan hem wel downloaden, maar hij werkt niet zonder die uitnodiging. Wil je meedoen? Neem dan contact op met inbox@google.com. Google belooft dat je een uitnodiging krijgt zodra er meer beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business