Nieuws

Samsung licht tipje van sluier van Galaxy S6 (video)

In een video laat de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant doorschemeren dat zijn volgende vlaggenschip een afgerond scherm bevat dat niet reflecteert.

Samsung wil iedereen enthousiast maken voor zijn nieuwe vlaggenschip: de Galaxy S6. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft wederom een tipje van de sluier gelicht van het nieuwe mobiele apparaat. Beetje bij beetje krijg je zo een steeds beter idee van wat je kunt verwachten van de smartphone.

Een op Instagram geplaatste foto bevestigt het vermoeden dat Samsung metaal gebruikt voor de behuizing van de nieuwe telefoon. Daarnaast toont het beeld een aflopend ontwerp dat aansluit op het gerucht dat de Galaxy S6 een afgerond scherm krijgt.

Verder geeft Samsung wat hints over het gebogen scherm in een nieuwe video. Een snel beeld laat de voorkant van de smartphone zien met een aflopend scherm aan zowel de linker- als rechterzijde.

De voice-over doet zijn best om ons enthousiast te krijgen met beschrijvingen als: “Metaal vloeit. Grenzen verdwijnen. Weerspiegelingen zijn er niet.” Dat laatste doet ons veronderstellen dat het scherm van de Galaxy S6 een anti-reflecterende laag krijgt.

De Samsung Galaxy S6 is op het Mobile World Congress volgende maand in Barcelona voor het eerst te bewonderen.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business