Nieuws

Specificaties en foto’s opvolger HTC One M8 lekken uit

Een kleine week voor de lancering van HTC's nieuwe vlaggenschippen, lekken de specificaties en het uiterlijk van het toestel naar buiten.

Zoals wel vaker bij HTC, is ook deze keer het aanstaande vlaggenschip een aantal dagen voor zijn officiële aankondiging gelekt. Het toestel, samen met een volledige set persfoto’s, viel in handen van het Duitse Mobile Geeks. De lijst met specificaties levert geen nieuwe verrassingen op ten opzichte van de vorige geruchten, behalve dat hij ongeveer 750 euro gaat kosten.

Het nieuwe vlaggenschip wordt voorzien van een 2 GHz octacore Snapdragon 810-processor, 3 GB RAM, 32 GB opslagruimte en een microSD-slot. De UltraPixel-technologie verplaatst inderdaad naar de frontcamera van het apparaat en de camera aan de achterzijde  wordt er een van 20 MP, gehuisd in een cameramodule die iets uitsteekt. De nieuwe HTC zal draaien op Android 5.0, en krijgt een nieuwe skin; Sense 7.

De HTC One M9, zoals hij waarschijnlijk gaat heten, komt beschikbaar in twee kleurschema’s. Een combinatie tussen goud en zilver, en een zwarte versie. Het design lijkt veel op de HTC One die we al kennen. Opnieuw zijn de Boomsound-speakers nadrukkelijk aanwezig aan weerszijde van het 5 inch display met 1080p. De power-knop is verplaatst van de bovenkant naar de zijkant.

De HTC One M9 wordt 1 maart gelanceerd op het Mobile World Congress in Barcelona. Over de geruchten van een HTC-wearable is voorlopig nog geen duidelijkheid. Hieronder geven we je nog de afbeeldingen mee die door Mobile Geeks werden gelekt.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business