Nieuws

Teeth-on met Oral-B bluetooth-tandenborstel

Tanden poetsen hebben we nog net niet op MWC gedaan, maar met dit toestel wordt het wel een stuk toffer. Of het ook nuttig is...

Oral-B maakt werk van een slimme tandenborstel met de Oral-B Smartseries elektrische tandenborstel. Hij is sinds kort ook bij ons verkrijgbaar; wij konden er nu even mee poetsen. De tandenborstel maakt verbinding met je smartphone (iOS & Android) via Bluetooth 4.0.

Van zodra je start met poetsen, kan je op je smartphone een gedetailleerd overzicht zien hoe goed je bezig bent. Zo krijg je meldingen wanneer je te hard duwt, niet genoeg rond beweegt of te kort poetst. Wat wel opvalt: al die opties vind je bij de meeste elektrische tandenborstels ook terug in de vorm van een pieptoon of kleurmelding op de houder. De waarde van de app lijkt ons dus voorlopig beperkt.

[related_article id=”160734″]

Bovendien is het behoorlijk lastig om telkens je smartphone uit je zak te halen, om te kunnen zien hoe je je tanden poetst. Diegenen die het wel telkens doen, zullen automatisch veel langer poetsen dan normaal. Uit een steekproef blijkt dat een gemiddeld persoon maar 60 seconden zijn tanden poetst. Met de app actief poetsen de meesten gemiddeld 2m24s. Afwachten of je nog steeds zo enthousiast zal blijven poetsen als je de Oral-B Smartseries langer dan een maand in huis hebt.

Je kan de Oral-B-app al in de appwinkels van Android en iOS vinden. De verbeterde app voor nog meer functies komt pas in de zomer van 2015. Je kan al een Oral-B Smartseries set kopen vanaf 169 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business