Nieuws

Nieuwe Fujitsutablet heeft verwisselbare achterkant

De Stylistic V535 is Fujitsu's versie van een rugged-tablet. Het toestel kan heel wat misbruik verdragen en is flexibel in gebruik dankzij een verwisselbare achterkant.

Fujitsu introduceert op MWC een nieuwe tablet voor zakelijk gebruik. Met het toestel richt het merk zich vooral op gebruikers die nood hebben aan een toestel dat tegen een stootje kan. De Stylistic V353 krijgt een 8,3-inch scherm met fullHD-resolutie. Aan de binnenkant zit een Intel Atom Z3795 quadcore-processor. Een batterij die acht uur aan autonomie biedt, maakt het plaatje compleet. Op de tablet draait Windows 8.1. Dat besturingssysteem is perfect te bedienen met de blote handen, handschoenen of een optionele pen.

De tablet voldoet aan de IP65-stadaard en is dus water- en stofbestendig. Bovendien kan je het toestel laten vallen vanop een hoogte van 1,8 meter. De V535 moet uitblinken in een professionele setting waar de werkomstandigheden niet altijd ideaal zijn. Op bouwwerven of luchthavens komt het toestel volledig tot zijn recht dankzij de mogelijkheid om te blijven functioneren in temperaturen van -10 tot 50 graden Celsius.

[related_article id=”160534″]

Flexibel

De tablet heeft nog enkele andere functies waarmee Fujitsu de zakelijke markt wil overtuigen. Zo is de achterkant eenvoudig afneembaar. Dat moet een werknemer toelaten de batterij zelf te vervangen (geen hotswap) maar het zet ook de deur open voor aangepaste achterkanten. Zo tonen de japanners een extensie met betaalterminal. Die bevestig je zo aan je tablet met een veilige datalink. Een andere optie is een achterkant met ingebouwd kliksysteem, ideaal om het toestel aan een punt in je wagen te bevestigen (of op de stand van een conferentie).

De basisversie van de tablet weegt net iets meer dan een halve kilo, maar daarop is de extra rugged-rand niet aanwezig. Die is te koop als extra en kan met de hulp van enkele schroefjes aan de tablet bevestigd worden. Ook zonder de rand kan je de V535 echter perfect uit je handen laten schieten, zoals Fujitsu veelvuldig demonstreerde op de stand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business