Nieuws

Apple brengt iOS 8.2 met Watch-ondersteuning uit

Voor wie van plan is een Apple Watch te kopen, is iOS 8.2 onmisbaar. Zonder deze versie van het OS op je iPhone kan je geen verbinding maken met je horloge.

Apple brengt vandaag iOS 8.2 uit. Voor toekomstige Apple Watch-kopers is deze versie onmisbaar, want het horloge moet een verbinding hebben met de iPhone en die moet daarvoor minstens versie 8.2 draaien.

Voor de rest is deze update vrij bescheiden: er zitten enkele oplossingen voor bugs in en stabiliteitsverbeteringen en een enkele kleine veranderingen aan HealthKit. Ook heeft Apple in deze update een oplossing voorzien voor de FREAK-bug die vorige week aan het licht kwam.

De Watch-app die iOS 8.2 installeert, kan je niet verwijderen, net zoals dat bijvoorbeeld ook al het geval is met de Aandelen-app die Apple meelevert op de iPhone. Ook wie dus geen zin heeft om zijn geld aan Apples horloge uit te geven, zit ermee opgescheept.

De volgende lading nieuwigheden voor iOS wordt verwacht in iOS 8.3, dat onder meer voorziet in draadloze Carplay-ondersteuning en een nieuw emoji-toetsenbord. In 8.4 zou volgens de geruchtenmolen dan weer een nieuwe muziekstreamdienst zitten die gebaseerd is op Beats.

[related_article id=”158256″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business