Nieuws

Leap Motion stopt handtrackingsensor in VR-bril

Leap Motion werkt samen met Razer om zijn handtrackingtechnologie in de virtual reality-bril van die laatste in te bouwen.

Razer en Leap Motion hebben een samenwerking aangekondigd waarbij de handtrackingsensor van Leap Motion in de OSVR-headset van Razer wordt ingebouwd.

Het succes van een goede VR-ervaring ligt in de mate waarin je wordt meegesleept in de ervaring. Niet per se een fantastische schermresolutie, maar wel het gevoel dat je als gebruiker kan interageeren met de virtuele ruimte om je heen is daarbij cruciaal.

[related_article id=”160734″]

Zowel Leap Motion sensor als de OSVR-bril bestaan al enige tijd, maar door de aankondiging van de beide bedrijven om de handen in elkaar te slaan, is het niet meer nodig de accessoires los aan te schaffen.

Leap heeft gezegd met meer VR-bedrijven te willen samenwerken in de toekomst, omdat de handtrackingtechnologie wordt gezien als een natuurlijke toevoeging in virtual reality-land.

De consument zal nog even moeten wachten, maar de OSVR-ontwikkelaarsset zal in juni verscheept worden, met pre-orders vanaf mei.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business