Er bestaat een ronde Apple Watch. Het horloge is duurder dan de instapmodellen van de vierkante Watch, aanzienlijk dommer, maar de autonomie is beter.

Wie hip wil zijn koopt een Apple Watch, wie echt hip wil zijn koopt een originele Apple Watch. Apple bracht immers al eens een horloge op de markt, zij het wel enige tijd geleden. In de jaren ’90 kon je al een Apple Watch kopen en voor de liefhebbers is het juweel ook vandaag nog beschikbaar, zei het via eBay.De nieuwe Apple Watch is een stuk moeilijker te bemachtigen.

Tijdloos

De originele Apple Watch is niet meer in productie, en dus zal je er niet van verschieten dat er een prijskaartje aan gebonden is. Voor 2.500 dollar wordt het kleinood van jou. De echte Watch heeft wel heel wat voordelen tegenover de Apple Watch die deze maand uitkomt. Zo lijkt het ding dankzij z’n ronde vorm niet alleen meer op een echt horloge, ook de autonomie is stukken beter. Bovendien is het uurwerk wat functionaliteit betreft in twintig jaar niet verouderd, terwijl de hardware van de huidige Apple Watch het naar verluidt al af en toe moeilijk krijgt.

 

Functies

Tegenover die voordelen staat dan weer een kleiner functiepakket. De Apple Watch vertelt je hoe laat het is, tot op de seconde nauwkeurig, maar niet veel meer. Wanneer de zon schijnt kan je ook het Noorden ontdekken met het horloge, maar daar houdt het op. De Watch is een mooi reliek uit lang vervlogen tijden, toon Apple nog voor vormpjes en kleurtjes stond. Zonder de regenboog-appel op de wijzerplaat is de originele Watch niet als Apple-product te herkennen.

Wie fan is en zelf wat rondsnuffelt op eBay kan ook voor iets minder dan 2.500 euro stoefen met een unieke Apple Watch. Voorlopig lijkt een stormloop op het product nog uit te blijven. Intussen steken er ook geruchten de kop op van een erg goedkope Apple Watch, waaraan je zelf iets meer werk hebt.