Nieuws

Amazon geeft Kindle Paperwhite een upgrade

Juist op tijd voor de vakantie lanceert Amazon een verbeterde versie van de Kindle Paperwhite e-reader aan dezelfde prijs.

Amazon legt een verbeterde versie van zijn Kindle Whitepaper e-reader in de digitale rekken. Het model zal een nieuw scherm krijgen met een hogere resolutie, tot 300 pixels per inch. Bovendien blijft de prijs hetzelfde als die van de huidige Paperwhite. Het apparaat wordt aan € 142 verkocht op www.amazon.nl. Geïnteresseerden zullen wel moeten wachten tot 30 juni voordat ze het model in handen kunnen krijgen.

Met de verbetering heeft het Paperwhite-scherm dezelfde scherpte als die van de Kindle Voyage, de duurste uitgave van Amazons e-reader. Verder omhelst de upgrade ook de ondersteuning van Bookerly, een exclusief font voor de Kindle, en een nieuwe engine voor de letterzetting op het scherm.

Amazon transformeert zo de Paperwhite tot een zeer aantrekkelijke optie binnen het Kindle-aanbod. Het lijkt de Voyage zelfs een beetje overbodig te maken. Die heeft nu vooral een meer luxueus design als pluspunt en biedt een sterker contrast op zijn beeldscherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business