Nieuws

Bol.com brengt abonnement voor 1 jaar gratis verzending naar België

Na de introductie op de Nederlandse markt, brengt bol.com enkele handige verzendingsopties nu ook naar ons land.

Belgische klanten krijgen vanaf nu enkele nieuwe bezorgopties te zien bij een bestelling op bol.com. Een van de toevoegingen is de avondlevering. Voor 2,49 euro kunnen klanten kiezen om hun pakje ’s avonds te laten leveren, tussen 18:00 en 22:00. Dat kan voorlopig alleen op dinsdag en donderdag, in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Select

Daarnaast wordt ook het bezorgabonnement ‘Select’ beschikbaar. Daarmee kunnen klanten ervoor kiezen om eenmalig een bedrag te betalen van 9,99 euro, waarna de verzendingskosten wegvallen voor producten met het Select-label gedurende één jaar. Op dit moment zijn er zo’n 300.000 producten die het label hebben gekregen; een aanbod dat de komende jaren moet groeien tot één miljoen. Volgens bol.com bestaan zo’n 80 tot 85 procent van de bestellingen uit Select-producten. Het lidmaatschap geldt overigens voor alle bezorgopties: klassieke verzending, avondbezorging, of vandaag ophalen.

‘[We] merken dat bijkomende verzendkosten weleens een drempel vormen om online te kopen,’ zegt Kiki Lauwers, directeur België bij bol.com. ‘Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van het Select-lidmaatschap. We bieden zo maximale keuze, gemak en snelheid tegen minimale kosten.’

Uitbreiding

De bezorgopties België zullen in de toekomst verder uitgebouwd worden, geeft Lauwers verder mee. Onder andere het aantal dagen waarop de avondbezorging beschikbaar is, en het aantal Vlaamse gebieden waar de optie beschikbaar is, worden op termijn uitgebreid. Zowel de avondbezorging als het Select-lidmaatschap werden eerder geïntroduceerd in Nederland.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/167123/waarom-de-day-delivery-van-bol-com-niet-belgie-mogelijk/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business