Nieuws

Nieuwe iTunes verhelpt problemen met Apple Music

Twee weken geleden lanceerde Apple zijn nieuwe streamingsdienst. iTunes kreeg een grote upgrade, maar helemaal naadloos verliep de integratie van Apple Music niet. Een patch was dus aan de orde.

itunes

Vanwege enkele Apple Music bugs heeft Apple een bijkomende patch uitgebracht voor iTunes. iTunes 12.2.1 komt er ongeveer twee weken nadat het bedrijf versie 12.2 lanceerde, dat Apple Music integreerde in de software. Apple Music is de nieuwe muziekstreamingdienst die het bedrijf op poten zette.

De patch moet ervoor zorgen dat abonnees van iTunes Match zich nu ook kunnen inschrijven voor Apple Music. Verder zou Beats 1, Apples wereldwijde radiokanaal, nu beter functioneren en is het fout labelen van songs in iTunes Match aangepakt. Het bedrijf heeft voor dat laatste probleem een helppagina aangemaakt.

Gebruikers rapporteerden ook dat de 12.2 update knoeide met Home Sharing op iOS. Home Sharing is weer een andere Apple applicatie die het delen van content tussen de verschillende toestellen versimpelde. Om een nog onbekende reden vertikte de applicatie het opeens om muziek te streamen op iPhone, iPad of iPod Touch. Apple lijkt de oplossing van dat euvel op de lange baan te hebben geschoven, en liet enkel weten dat Home Sharing in iOS 9 terug zal keren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business