Nieuws

Krijg een gratis Tesla Model X

Het Tesla Referral-programa is ook bij ons beschikbaar. Daarmee krijg je 1.000 euro korting bij aankoop van een Tesla en kan je zelfs een gloednieuwe Model X winnen.

Het Tesla Referral-programma is ook in ons land van start gegaan. Met dat programma beloont Tesla enerzijds eigenaars van een Model S die nieuwe klanten aanbrengen en anderzijds de nieuwe kopers zelf. Vergelijk het programma een beetje met de gratis vikingpunten die jij bij Mobile Vikings krijgt bij het aanleveren van een nieuwe abonnée.

Iedere eigenaar van een Tesla krijgt een link, waarmee andere kopers hun 1.000 euro korting kunnen krijgen. De eigenaar van de link krijgt op zijn beurt 1.000 euro die hij of zij kan gebruiken voor onderhoudskosten of zelfs de aankoop van een nieuwe wagen. Wie vijf kopers aanlevert wordt uitgenodigd voor de grote opening van Tesla’s Gigafactory: de grote fabriek die momenteel in Nevada gebouwd wordt. Die Gigafactory moet de wereldwijde productie van batterijen naar een ongezien niveau brengen.

Gratis Model X

Lever je tien kopers aan, dan krijg je de kans om een limited edition Fouder Series Model X te kopen aan de prijs van het instapmodel: een korting van 25.000 euro. De eerste Tesla-eigenaar per regio die tien kopers aanlevert krijgt een volledig uitgeruste Model X cadeau. De regio’s zijn groot, dus als je in het bezit bent van een Tesla en een referrallink kan je best voortmaken. In heel Europa wordt er immers maar één Model X weggegeven.

Tesla wil zijn community met de kortingen bedanken en meer dan een sympathiek gebaar kan je de deal bezwaarlijk noemen. We denken dat er weinig mensen zijn die wel 90.600 euro aan een Tesla willen uitgeven maar zich toch nog op de vlakte houden omdat de adviesprijs voor de 85D 91.600 euro is. De referral-link voor eigenaars zou normaal in de loop van vandaag in de mailbox moeten verschijnen.

Bovendien kan Tesla met het referral-systeem klanten overtuigen om even verkoper te worden. Zo omzeilt het Amerikaanse merk z’n eigen verkopers. De 2.000 euro die Tesla kwijt is aan de promotie, zal ruimschoots gecompenseerd worden door de commissie niet het niet moet betalen.

Ben je in de markt voor een Tesla, klop dan even aan bij een kennis met een Model S en vraag naar de kortingcode. Wie graag integraal van zo’n korting wil genieten, kan hier klikken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business