Nieuws

OnePlus Two opvolger komt er dit jaar nog

OnePlus-oprichter Carl Pei bevestigt dat een derde smartphone dit jaar nog zal verschijnen.

Bij OnePlus hebben ze de smaak te pakken. Hun tweede toestel werd pas vorige week officieel aangekondigd, en meteen is er al sprake van een derde toestel. CEO en mede-oprichter Carl Pei bevestigde aan USA Today dat het nieuwe toestel beschikbaar moet zijn tegen de feestdagen. Garanties wil hij daar echter niet aan geven.

Een concept zou er al zijn, maar over de binnenkant lijken ze bij de Chinese producent van hypes nog niet te hebben nagedacht. Pei zelf zegt dat de OnePlus Three, wat de logische naam zou zijn voor de opvolger van de Two, “al dan niet hogere specs zal hebben dan de Two”.

Ook drukte Pei geruchten de kop in dat ze zouden werken aan smart-gerelateerde toestellen. “We geloven dat verschillende merken zouden moeten focussen op verschillende dingen en alleen zo kan je de beste zijn in je categorie.” Hij gelooft met andere woorden niet in een gediversifieerd gamma. Zo zouden ze gedacht hebben aan fitness trackers, maar werd dit idee afgevoerd omdat ze hun kansen op samenwerkingsverbanden niet wilden hypothekeren. Wie een OnePlus televisietoestel wilt, is er dus aan voor de moeite.

Edit: Carl Pei liet ondertussen via Twitter weten dat het niet noodzakelijk on een OnePlus 3 gaat, maar om een “completely different product”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business