Nieuws

Microsoft belooft oplossing voor Windows 10 store-problemen

Een bug zorgt ervoor dat sommige gebruikers apps van de Windows 10 store niet kunnen downloaden of gebruiken. Microsoft belooft hiervoor een oplossing binnen de 48 uur.

windows-10-store-surface-pro-3 (Small)

Vorige week kwamen de eerste klachten van gebruikers die geen toegang hadden tot de app store van Windows 10. Hierdoor is men niet in staat nieuwe apps te downloaden of bestaande apps te updaten. Bepaalde apps, zoals Windows 10 mail, werken ook niet naar behoren.

Er doen geruchten de ronde dat dit probleem te maken heeft met de problemen die sommige gebruikers ondervinden bij de eerste Windows 10-update. Microsoft zelf heeft tot nu toe echter geen uitleg gegeven over de oorzaak van dit probleem. Wel belooft het bedrijf een oplossing klaar te hebben binnen de 48 uur. Deze oplossing zal uitgerold worden via Windows Update.

Het probleem met de app store is één van de verschillende kleine problemen die mensen zijn tegengekomen na de upgrade naar Windows 10. Kleine problemen zijn echter te verwachten bij zo’n immense uitrol van een nieuw operating system en over het algemeen lijkt de overgang naar Windows 10 erg soepel te verlopen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business