Nieuws

Canon richt zich op 3D-printen in België

Printen in 3D is de toekomst. Canon wil deze toekomst mee vormgeven en brengt zijn printers naar België.

De 3D-printmarkt is aan het boomen. Consumentenmodellen worden steeds gebruiksvriendelijker en goedkoper. Voor 500 euro kan je al aan de slag met een meer dan degelijke printer die al jouw fantasietjes print. Canon wil zich nu op de BeNeLux storten, samen met 3D Systems.

Canon en 3D Systems werkten al langer samen, maar besloten nu de distributieovereenkomst uit te breiden naar onze contreien. De reeksen die beide producenten naar hier brengen, zijn echter geen spek voor de bek van de doordeweekse consument en zijn gericht op het afdrukken van professionele modellen.

Canon richt zich dan ook voornamelijk op ‘Prototyping’: het richt zich op snelle productontwikkeling voor ingenieurs en architecten. “Door het uitgebreide technologische aanbod van 3D Systems af te stemmen op Canons sales- en servicecapaciteiten kunnen wij onze klanten ten volle ondersteunen en kunnen wij hen helpen om alle voordelen van 3D-printing te benutten,” aldus Jeppe Frandsen, hoofd van Canon Europe.

De oversteek naar België komt er na succesvolle projecten in het Verenigd Koninkrijk en Ireland. Voor het einde van september moet het project hier geland zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business