Nieuws

Lenovo steekt 70″-projector in tablet met Yoga Tab 3 Pro

Series en video's altijd en overal verslinden? Lenovo heeft een kwalitatief hoogstaande tablet achter de hand dat perfect inspeelt op die behoefte.

De Yoga Tab 3 Pro moet dé referentie worden in het assortiment entertainment-tablets als het van Lenovo afhangt. Met een nieuwe campagne onder de slogan “Good Weird”, verwijzend naar het unieke design van het toestel, prijst het zijn nieuwe product aan als ultieme videotablet.

En de Yoga Tab 3 Pro kan daarvoor enkele sterke troeven voorleggen. Meest opvallende is het feit dat in de ronde onderkant van de tablet een pico-projector verwerkt zit, die een beeld van 70 inch op een oppervlakte kan vertonen. Ook de vorige editie bevatte die feature, maar veel weerslag heeft de Yoga Tab 2 Pro niet gehad, althans in de media. Met een nieuwe, meer gefocuste campagne wil Lenovo daar verandering in brengen.

Naast de projector vind je in de tablet ook een toegewijd geluidssysteem onder de vorm van 4 JBL speakers en Dolby software die de video-ervaring moeten versterken op het toestel. Verder werkte het bedrijf ook samen met Netflix. De streamingsdienst is standaard ingebed in de Yoga Tab 3 Pro en de bedrijven hebben de werking van het programma geoptimaliseerd zowel in beeld als geluid.

Lenovo belooft daarnaast ook de langste batterijduur op de markt in zijn niche, met een accu die 10.200 mAh genereert, goed voor 18 uur kijkplezier. De Yoga Tab 3 Pro is vanaf eind oktober beschikbaar en heeft een prijskaartje van € 499.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business