Nieuws

Slimme ijskastmagneet belt, speelt radio en toont digitale kattebelletjes

De Triby van Invoxia geeft een nieuwe dimensie aan het woord ijskastmagneet: het toestelletje verenigt telefoon, radio, bluetooth speaker en digitaal kattebelscherm onder één kap.

Is je ijskast nog geen slim model? Met de Triby van het Franse bedrijf Invoxia krik je het IQ ervan meteen op. Het toestelletje verzamelt enkele leuke en nuttige functies in een design dat je met een magneet kan aanbrengen.

Allereerst bevat het draadloze apparaatje een VOIP speaker waarmee je mensen kan opbellen en zelf gebeld worden. Enkel mensen die specifiek opgeslagen zijn in de bijhorende app (beschikbaar op iOS en Android) kunnen hiervan gebruikmaken. Bedrijven die jou willen warm maken voor een abonnement of andere aanbieding zal je dus niet moeten afwimpelen aan je ijskast.

De Triby beschikt tevens over een 2,9 inch e-ink scherm, waarop zij die de app hebben en verbonden zijn met het apparaat een doodle of kattebelletje kunnen achterlaten. Verder kan het ook digitale radio of via bluetooth muziek vanop je mobiele toestel afspelen. Voor dat laatste kan men tot vijf verschillende toestellen aansluiten.

Bovendien belooft Invoxia dat de batterij van het draadloze toestel een maand zal kunnen meegaan tussen oplaadbeurten door, die via mini USB gaan. Je kan de Triby nu voorbestellen, leveringen gebeuren vanaf oktober. Prijskaartje is € 199 voor het standaard grijze model, voor een gekleurde case rond de randen in blauw, rood of groen betaal je € 10 meer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business