Nieuws

HP lanceert nieuwe trend met zakelijke all-in-one

HP gaat zijn zakelijke aanbod aan computers grondig vernieuwen. De grootste blikvanger is een zakelijke all-in-one.

All-in-ones zijn een heel populaire keuze voor het gemiddelde gezin. Het neemt niet zoveel plaats in, en kan, zoals de titel al doet vermoeden, alles. In één. In een kantooromgeving zal je ze echter veel minder vaak tegenkomen. Daar is er immers vaak plaats genoeg, en moeten ze soms krachtig genoeg zijn om te kunnen multitasken of zware professionele programma’s te draaien. HP gelooft echter dat er ook op deze markt een ruimte te vinden is voor een zakelijke alleskunner.

Met de HP ProOne 400 G2 AiO krijgt de zakelijke gebruiker er zo eentje voorgeschoteld. Het toestel draait op de nieuwste Intel Skylake-processors met DDR4 RAM-geheugen, wat betekent dat ze sowieso al veel krachtiger zijn dan een doordeweekse desktop die je op kantoor zal tegenkomen. De schermdiagonaal bedraagt 20” en heeft naar verluidt een goeie kijkhoek om presentaties mogelijk te maken. Je kan het scherm ook in verschillende hoeken kantelen voor een optimaal kijkcomfort.

Softwarematig voorziet de AiO in een goed securitymanagement op BIOS-niveau. HP richt zich met dit toestel voornamelijk op KMO’s, maar benadrukt dat hij in elk kantoor goed zijn weg kan vinden. De G2 400 zal beschikbaar zijn vanaf oktober voor een prijs vanaf 679 dollar.

Daarnaast brengt HP de G3-lijn uit, een reeks zakelijke laptops. Deze zijn gericht op mobiele medewerkers en zijn beschikbaar in 13-, 14- en 15-inchmodellen. Ook hier zitten een heleboel beveiligingsopties in met, naast de security op BIOS-niveau, ook een vingerafdrukscanner. De toestellen in de hogere prijscategorieën hebben ook de Skylake-processors. Beschikbaar deze maand vanaf 499 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business