Nieuws

Nieuwe Roomba stofzuigt in de cloud

iRobots nieuwste robotstofzuiger heeft verbeterde navigatie, app-bediening en wifi-verbinding.

iRobots stofzuigerlijn Roomba is al sinds 2002 één van de bekendste oplossingen voor wie niet graag stofzuigt of dat hele proces liever automatisch ziet gebeuren. De nieuwste telg in de familie is de Roomba 980, en is de slimste stofzuiger tot heden. De robot is bovendien te bedienen vanop afstand, dankzij wifi-integratie. Indien je digitale wolk wat stoffig aanvoelt, kan je dat probleem nu verhelpen.

De fabrikant gaat er prat op dat de stofzuiger niet alleen slimmer is, maar ook krachtiger. Bovendien bezit hij een speciale tapijtmodus. Tapijten zouden zo geen enkel probleem mogen vormen. Bovendien moeten nieuwe sensoren het makkelijker maken voor de robot om te ‘zien’ en zelfstandig te werken. Tijdens het stofzuigen, stelt hij namelijk een kaart op die het werk overzichtelijker moet maken. Je robot leert je huis dus kennen.

De autonomie van de stofzuiger zou twee uur moeten bedragen. De app is voorlopig enkel beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Je nieuwe beste vriend is te koop vanaf december, voor een prijs van 1199 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business