Nieuws

Nieuwe Microsoft Band krijgt gebogen scherm

De nieuwe Microsoft Band weet meer over je gezondheid dan jijzelf.

De eerste Microsoft Band was niet bij ons beschikbaar. De Band kwam maar in enkele landen uit, maar dat houdt Microsoft niet tegen om een opvolger te introduceren.

De nieuwe Microsoft Band krijgt een gebogen scherm met Gorilla Glass 3. Een berg sensors in de armband houdt alles in het oog. Natuurlijk heeft de Band een GPS maar je kan ook genieten van een UV-monitor en zelfs een barometer. Met die laatste sensor weet de Microsoft Band in real time exact hoe hoog of laag je je bevindt.

De fitnesstracker moet alles doen dat je verwacht, en meer. Uiteraard kan je je slaap bijhouden, je calorieverbruik in het oog houden, en je sportieve exploten tracken. 11 sensoren verzamelen een enorme hoeveelheid gegevens.

Al die gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar in de app. Verregaande details lenen zich tot analyses van alles van snelheid, over hartslag tot de invloed op je slaap. Geavanceerde gegevens zoals de hoeveelheid zuurstof die je lichaam kan absorberen op een bepaalde tijd worden door de wearable en bijhorende software berekend. “Enkel de Microsoft Band geeft je die gegevens”, klinkt het.

Niet alleen dubbele marathonlopers hebben iets aan de Band. In een volgend voorbeeld toont Microsoft hoe de armband alle mogelijke statistieken van je recentste golfspel bijhoudt. Denk niet alleen aan de afstand die je wandelde: op het einde van een golfsessie wacht er een volledige scorekaart.

De Microsoft Band kan vanaf vandaag besteld worden voor 249 dollar. Later deze maand kan hij rond je pols, al is het niet helemaal duidelijk of we het ding ook meteen in België kunnen bestellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business