Nieuws

OnePlus X wordt op 29 oktober onthuld

Fan van de smartphones van OnePlus? Noteer 29 oktober dan alvast in je agenda voor de bekendmaking van de OnePlus X.

Speculaties rond de opvolger van de OnePlus Two doen al langer de ronde. De ene beweert dat de telefoon OnePlus Mini zal noemen, de andere denkt dat de naam OnePlus X zal zijn. Het bedrijf lijkt nu zelf de tweede naam te hebben bevestigd. Op Twitter verscheen er namelijk een foto met een grote X waarboven de veelzeggende boodschap “See you October 29, London” staat.

Het Chinese bedrijf heeft zelf nog niets over het toestel gezegd, al heeft het al wel enkele keren laten weten dat er eind dit jaar nog een opvolger voor de OnePlus Two zou komen die goedkoper zal zijn dan zijn voorganger. Over twee weken zal het bedrijf echter duidelijkheid bieden tijdens zijn geplande event in Londen.

Doordat de telefoon langs verschillende keuringsdiensten is moeten passeren zijn er echter wel al verschillende specificaties online verschenen. Volgens deze gelekte gegevens zou het toestel een 5-inchscherm herbergen met een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels, 2 GB aan RAM bevatten, een 13 megapixelcamera hebben en een batterij van 3000 mAh tot 3100 mAh in zijn arsenaal hebben zitten. De gebruikte processor is nog niet met zekerheid geweten. Wel zou de keuze volgens de geruchten vallen op een MediaTek Helio X10 of een Qualcomm Snapdragon 801.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business