Nieuws

Popcorn Time nu ook in je browser beschikbaar

Ondanks gerechtelijke problemen blijven versies van Popcorn Time verschijnen. Een recente variant van de populaire streamingsite kan je rechtstreeks via je browser raadplegen.

Popcorn Time was voorheen slechts beschikbaar via een app voor desktop of Android die je diende te downloaden. Een 15-jarige Servische programmeur heeft er echter voor gezorgd dat je voortaan ook van de illegale Netflix-variant kan genieten via je browser. Je dient simpelweg naar browserpopcorn.xyz te surfen en het bekijken van je favoriete films kan beginnen.

De site van de Serviër lijkt te zijn gebaseerd op het originele Popcorn Time-project dat vorig jaar werd gecreëerd alvorens het werd opgedoekt. Ondanks de vele pogingen van filmstudio’s om de site definitief op te doeken, blijven verschillende varianten van de populaire streamingsite opduiken. Popcorn Time is ondertussen zelfs zo populair geworden dat Netflix het als een ware concurrent is gaan zien.

De jonge Serviër lijkt zich echter niet veel zorgen te maken rond wetskwesties. “Ik leef in een land waar copyrightrechten zo goed als onbestaande zijn en het kan me eerlijk gezegd niet veel schelen,” schrijft Milan Kragujevic op Product Hunt. “Ik zal de website blijven verplaatsen met telkens een ander domein en provider. Ik wil geen cent verdienen aan de site. Ik doe het enkel en alleen omdat ik geloof dat piracy uiteindelijk de streamingmarkt zal veranderen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business