Nieuws

Gezocht: Dynamische digital Sales-Marketeer

Minoc Data Services, de uitgeverij achter onder andere deze website, is op zoek naar een dynamische Sales-Marketeer. Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job? Klik dan snel verder.

Minoc Data Services

Minoc Data Services (www.minoc.com), gevestigd in Turnhout, is de marktleidende Belgische uitgeverij op het gebied van ICT-, home entertainment-, fotografie- en lifestyle publicaties. Zowel in print als online hebben we sterke merken zoals Clickx, PC Magazine, Shoot, Smart Business en ZDNet.

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job, waarin je je sales- en marketingtalent optimaal kan combineren? Dan hebben wij een plaats voor jou binnen ons team.

Dynamische digital Sales-Marketeer

Functieomschrijving

Als digital Sales-Marketeer ga je aan tafel met onze klanten en zoek je samen met hen naar de beste oplossing voor hun (digital) communicatie via onze platformen. Dat betekent dat je naast advertentieverkoop vooral aan de slag gaat met het uitwerken van concepten en het adviseren van je klanten. Je onderhoudt bestaande contacten met marketingverantwoordelijken en doet daarnaast aan actieve prospectie. Je volgt je klantenportefeuille zelf op, wat geregelde bezoeken over heel België inhoudt.

Profiel

Je hebt je strepen verdiend in een online omgeving. Je hebt bij voorkeur een commercieel profiel met online verkoopervaring. Je bent gebeten en gefascineerd door alles wat online of mobiele communicatie betreft. Je hebt kennis van online advertentiemodellen en sociale media en beschouwt het uitbouwen van de online activiteiten en het zoeken naar nieuwe markten als een grote uitdaging. Je bent daarnaast een sterke marketeer die creatief en oplossingsgericht kan denken. Bovendien heb je talent om jouw ideeën, oplossingen en concepten zelf aan jouw klanten te verkopen. Je combineert marketing vlot met de nodige commerciële flair. Je kan zelfstandig werken en bent een goede teamspeler. Je neemt initiatieven en wil meebouwen aan de uitgeverij van de toekomst binnen een dynamische omgeving. Affiniteit of interesse in ICT strekt tot aanbeveling. Je bent minimaal tweetalig (NL+FR/ENG).

Aanbod

Je komt als digital Sales-Marketeer terecht in een dynamisch en gemotiveerd team dat advertentieruimte, concepten en oplossingen verkoopt en klanten adviseert in onze verschillende magazines en online publicaties. Het verder uitbouwen van onze activiteiten en nieuwe markten vormen grote uitdagingen. De functie is een mix van binnen- en buitendienst. Je krijgt een competitief salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur vandaag je motivatiebrief en cv naar jobs@minoc.com met als referentie Sales Marketeer – T.a.v. Dhr. Leo Vogels. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business