oneplus-two

Wie een OnePlus Two of X wenst aan te schaffen, maar geen invite kan bemachtigen, krijgt dit weekend een gouden kans.


oneplus-two

Black Friday, de dag na Thanksgiving, is voor vele Amerikanen de belangrijkste dag van het jaar. Alle winkels openen dan hun deuren en bieden belachelijk hoge kortingen aan, met vele duw- en trekpartijen tot gevolg. Ook bij OnePlus kennen ze de traditie en hebben ze geld geroken, zo lazen we op hun blog.

Ze maken zich op om hun eigen Black Friday deal aan te bieden: een OnePlus Two en een OnePlus X waar je geen uitnodiging voor nodig hebt. Een gouden kans voor zij die zich al maanden verlekkeren op de mooie waren, maar geen uitnodiging te pakken konden krijgen. Vier dagen lang, beginnende op vrijdag 27 november, kan je de toestellen zomaar kopen via de website.


Voor 349 euro heb je de OnePlus Two 16 GB-versie met 3 GB DDR3 RAM-geheugen, terwijl je voor de versie met 64 GB en 4 GB DDR4 RAM-geheugen 399 euro betaalt. Let wel: je moet nog rekenen op een 25 euro extra verzendingskosten. Voor 269 euro kan je de OnePlus X kopen, met 16 GB intern geheugen en 3GB DDR3 RAM-geheugen.

Een tijd geleden hadden wij de OnePlus Two op de redactie en we schreven er toen een uitgebreide review over. Onze conclusie: een goed toestel met een heel scherpe prijs, maar toch net te licht bevonden om de hoge verwactingen in te lossen. Wie kan leven met een processor die een jaar ouder is, neemt beter een kijkje naar de OnePlus X.