Nieuws

iOS en El Capitan stabieler met nieuwe updates

Zuchtende gebruikers mogen een vreugdesprong maken: dankzij nieuwe updates worden Apples besturingssystemen opnieuw wat betrouwbaarder.

osx-elcapitan

Zowel iOS 9 als OS X El Capitan zijn nu reeds een aantal maanden oud. In die korte tijdspanne kregen vele Apple-gebruikers echter af te rekenen met een hoop bugs die hun toestellen geen goed deden. iPhones werden onbruikbaar, iPads liepen vast en El Capitan was zo betrouwbaar als Windows 10. Met de nieuwe updates worden de besturingssystemen opnieuw een stuk betrouwbaarder.

OS X 10.11.2 krijgt een waslijst aan verbeteringen mee, waarvan de belangrijksten zijn: verbeterde wifi-ondersteuning, verbeterde ondersteuning van AirDrop en Handoff, bluetoothoplossingen, verbeteringen aan emailprogramma’s, een oplossing voor het probleem waarbij foto’s niet konden worden overgezet tussen een Mac en een iPhone, en verbeteringen voor Live Photos.

Vertrouwen verdienen

Met de tweede update voor het huidige besturingssysteem hoopt Apple dat de ergste problemen achter zich liggen. Hoewel het niet vermeld werd in de lijst met verbeteringen, laten vele gebruikers al weten dat het systeem effectief veel stabieler aanvoelt en dat het besturingssysteem stilaan echt vertrouwenswaardig is.

Ook iOS9 kreeg zijn deel van de moeilijkheden mee. Versie 9.2 is dan ook al de vierde update voor het besturingssysteem. De voornaamste verbeteringen hier zijn verbeteringen aan Apple Music, de toevoeging van Top Stories in de nieuwssectie en verbeteringen aan Mail Drop. Kleine verbeteringen, met andere woorden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business