Nieuws

Deze week: Stievie wordt gratis en vier slechte redenen om Windows 10 links te laten liggen

Deze week wordt Stievie gratis voor wie nog reclame kan verkroppen. Verder ontmaskeren we vier drogredenen die onterecht tegen een upgraden naar Windows 10 spreken, en nemen we Googles Pixel C al even in de hand.

Medialaan lanceerde dinsdag een gratis versie van Stievie, de app om uitgesteld tv te kijken. Maar dan moet je er wel de reclameboodschappen bij nemen.

Windows 10 heeft al heel wat kritiek te verduren gekregen. Gebruikers houden de boot af om te upgraden, maar is dat ook terecht? We ontkrachten vier mythes over Microsofts nieuwste besturingssysteem.

Googles eigen tablet, de Pixel C, is sinds gisteren te koop. Wij gingen al aan de slag met het toestel en zijn erg onder de indruk van de tablet zelf, maar Android schiet te kort.

Energieleverancier Eneco wordt in de Benelux de eerste verdeler van de Tesla Powerwall. De batterij zal vanaf het eerste kwartaal van 2016 beschikbaar zijn.

Dropbox trekt de stekker uit zijn mailapp Mailbox. We schotelen je enkele steengoede alternatieven voor om de app te vervangen.

Ondanks het nakende einde van Internet Explorer gebruiken miljoenen mensen nog steeds een oudere versie van de browser. De ondersteuning daarvoor loopt nu op z’n einde.

De nieuwe Road Vikings-app motiveert jonge bestuurders om veilig te rijden. Wie voorzichtig is op baan verdient punten die inwisselbaar zijn voor onder andere Vikingpunten of cinematickets.

Steeds meer toestellen vinden hun weg naar het internet. Daarom is het belangrijk dat je een goede basis hebt voor de toekomst. Wij deden een massatest van 14 routers in twee prijscategorieën. We starten met de high-endmodellen.

Googles D-Wave X2-kwantumcomputer werkt, en is voor specifieke doeleinden honderd miljoen keer sneller dan een klassiek computersysteem.

Verschillende Pavilion 17-laptops, verkocht in onder andere Carrefour, zijn uitgerust met een dual core processor terwijl HP ze in de markt zet als quadcore-toestellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business