Nieuws

LG Spirit bij Aldi: budgettopper met weerhaakjes

Bij supermarkt Aldi ligt de LG Spirit voor een zacht prijsje in de rekken. Moet je je nu naar de dichtstbijzijnde winkel snellen? Wij ontleden het aanbod voor jou.

Winkelketen Aldi biedt je de LG Spirit smartphone aan voor 119 euro. Buitenkansje? Wij geven je enkele redenen waarom je de mobiele telefoon wel en niet zou willen aanschaffen, want de LG Spirit heeft enkel uitgesproken plus- en minpunten.

Wel doen

Zoals je mag verwachten bij Aldi, krijg je alvast een leuke korting. De keten doet er 20 euro af van de normale prijs van 139 euro. Verder kan budgettelefoon LG Spirit zelf enkele sterke troeven voorleggen: een goede schermresolutie van 720 x 1280 pixels, een snelle hoofdcamera met 8 megapixels, de robuuste Snapdragon 410 als chip, een autonomie van twee dagen én Android Lollipop. Bovendien oogt het design van de smartphone niet mis voor wat je betaalt.

Niet doen

Aan de andere kant van de balans treffen we een paar opvallende handicaps. De LG Spirit heeft geen 4G-capaciteit, verwacht dus geen supersnelheden bij het surfen of andere internetbezigheden. Trage reacties vertoont het toestel ook bij gewoon gebruik, zo concludeerde een van onze collega’s die de 4G-versie van de LG Spirit kon uittesten. Daarnaast is de selfiecamera met 1 megapixel ondermaats. De 8 GB geheugen van de telefoon is ook vrij krap, maar dat kan je eventueel uitbreiden met een MicroSD-kaartje.

Conclusie

Wie zou deze LG Spirit blij kunnen maken? Ben je op zoek naar een scherp geprijsde smartphone die er mooi uitziet en waarmee je ook leuke foto’s kan trekken (maar geen selfies), dan is het Aldi-aanbod zeker het overwegen waard. Wil je er je sociale media en andere apps dagelijks mee in de gaten houden, dan laat je de LG Spirit beter aan je voorbij gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business