Nieuws

Chrome-extensie behoedt je voor Star Wars-spoilers

Deze week gaat Star Wars: The Force Awakens in première. Deze Chrome-extensie voorkomt dat de film voor jou verpest wordt door spoilers op het internet.

Het is een gekend fenomeen bij elke populaire serie of film. Kijk je niet op het moment van lancering, dan kan je het internet maar beter mijden om geen spoilers tegen te komen. Een nieuwe Chrome-extensie moet je alvast behoeden voor ongewenste onthullingen over de nieuwe Star Wars-film die deze week in première gaat.

Kan je ‘Star Wars: The Force Awakens’ niet onmiddellijk in de bioscoop gaan bekijken, maar wil je liever toch nog door de film verrast worden, dan kan je maar beter nu meteen de Chrome-extensie “Force Block” installeren.

Wanneer de extensie iets detecteert op een webpagina dat gerelateerd is aan de nieuwe film, bijvoorbeeld een artikel waarin de filmtitel vermeld wordt, toont hij een splashpagina in de plaats die je een aangepast citaat uit de Star Wars-saga voorschotelt.

Wil je de pagina toch per sé lezen, dan kan je de waarschuwing gewoon wegklikken en op eigen risico verder surfen.

Oh ja, voor de echte Star Wars-fans hebben we nog iets leuks in petto. Samen met HP mogen we één lezer gelukkig maken met een Star Wars Special Edition Notebook. Waag hier je kans.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business