Nieuws

Resultaten Tech Awards: Software, Diensten & Applicaties

De stemmen zijn geteld en jullie hebben allemaal massaal laten weten wat jullie favoriete producten zijn. Vandaag de winnaars in de categorie ‘Software, Diensten & Applicaties’.

Met de Tech Awards 2015 zijn Clickx, PC Magazine en ZDNet samen op zoek gegaan naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van het afgelopen jaar.

De voorbije weken konden onze lezers stemmen op hun favoriete producten, verdeeld over vier categorieën. Dat werd massaal gedaan. De stemmen zijn ondertussen geteld en de winnaars zijn bekend.

De resultaten worden deze week gepubliceerd per categorie. Hieronder presenteren we de winnaars in de categorie ‘Software, Diensten & Applicaties’.

Beste software algemeen

Het meest populaire softwarepakket blijft nog altijd met voorsprong Microsoft Office 2016. Op plaats twee en drie volgen de creatieve foto- en videobewerkingpakketten Adobe Creative Cloud en Pinnacle Studio 18.

Beste beveiligingssoftware

De categorie beveiligingssoftware zit goed gevuld, maar de eerste plaats gaat uiteindelijk naar AVG Antivirus Free. Norton Internet Security is het enige betalende pakket in de top drie. Het rijtje wordt afgesloten door Avast Free Antivirus.

Beste Belgische app

Bij de Belgische apps haalt Yelo TV van Telenet het net van 2dehands.be. Op de derde plaats volgt KBC Mobile Banking.

Beste Nederlandse app

Weerberichtenapp Buienradar wint met meer dan de helft van de stemmen overtuigend in de categorie Nederlandse apps. Op de tweede plaats staat het gelijkaardige Buienalarm en de derde plaats gaat ook hier naar een banking app, ING Bankieren.

Beste internationale app

Kijken we naar de volledige appmarkt, dan steekt Microsoft Outlook er als populairste app bovenuit. Netflix en Google Foto’s volgens respectievelijk op een tweede en derde plaats.

Beste webwinkel

In de strijd om de beste webwinkel is het erg nipt tussen Coolblue en Bol.com, maar die laatste heeft het uiteindelijk gehaald met iets meer dan een derde van de stemmen. Coolblue haalde eveneens ongeveer een derde van de stemmen, Vanden Borre volgt op een verre derde plaats.

Beste automatiseringstechnologie

Huisautomatisering wordt steeds populairder én toegankelijker. Jullie kozen de Nest Thermostat als winnaar. Op de tweede en derde plaats staan de Philips Hue-lampen en de Honeywell Round Connected.

 

Benieuwd naar de andere winnaars? Op onze Tech Awards 2015-pagina vind je een overzicht van alle categorieën.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business