Nieuws

Deze week: Telenet wordt weer duurder en brandstofcellen verdubbelen vliegtijd drones

Deze week bewijst Telenet dat het niet onder de indruk is van pruttelende klanten met een nieuwe prijsstijging. Verder zien we beloftevolle drone-innovaties, testen we Googles beste tablet tot nu toe, en omzeilen we Europese beslissingen.

De heisa die vorig jaar ontstond nadat Telenet zijn prijzen verhoogde, houdt de telecomgigant niet tegen om begin volgende jaar een nieuwe prijsstijging door te voeren.

Momenteel mag je blij zijn wanneer je drone het langer volhoudt dan een half uur. Een bedrijf heeft echter een brandstofcel ontwikkelt die je gadget urenlang in de lucht kan houden.

Het jaar is bijna om, tijd om het publiek op te warmen voor volgend jaar. Zo moet de redenering zijn bij Samsung, dat stilaan details begint vrij te geven over zijn nieuwste vlaggenschip.

De frequente oplaadbeurten waarvan je je smartphone moet voorzien, leidt bij velen tot ergernis. Oukitel voorziet zijn nieuwste smartphone daarom van een reusachtige batterij.

Nadat het eerder aankondigde dat het zijn gebruikers wat opslagruimte ging afnemen, komt Microsoft terug op die beslissing.

Er is een nieuwe Preview beschikbaar voor Windows Insiders. Daarnaast doet Microsoft een stevige belofte voor het nieuwe jaar.

Steeds meer toestellen vinden hun weg naar het internet. Daarom is het belangrijk dat je een goede basis hebt voor de toekomst. Snel internet en betere wifi is dan extra mooi meegenomen.

Google Foto’s groepeert je foto’s volgens wie er op staat, maar niet in Europa. Gelukkig kan je de functie ook bij ons heel eenvoudig activeren, mits een beetje hulp.

Na twee weken intensief werken met Googles Pixel C-tablet zijn we klaar voor een verdict. Het toestel zelf is uitstekend, maar niet iedereen binnen Google heeft z’n werk even goed gedaan.

HP neemt deel aan de Star Wars-gekte met een themalaptop. Is het toestel z’n geld waard, of moet je wel erg grote fan zijn om er je zuurverdiende centjes aan te geven?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business