Nieuws

Steek een extra simkaart in je iPhone

In ons professionele leven gebruiken we vaak meerdere simkaarten. Niet elke smartphone biedt daar echter ruimte voor. Met Simore wordt dat toch mogelijk.

DualSim-telefoons worden steeds meer de norm. Het is namelijk erg handig om te allen tijde een tweede simkaart in de buurt te hebben. Professionele gebruikers moeten dan maar één toestel meezeulen, terwijl de rondreizende medemens misschien een extra simkaart heeft om in het buitenland te gebruiken. Allemaal geen probleem met een DualSim, helaas kan dat niet met elk toestel.

De mensen van Simore vonden dat jammer. Daarom kwamen zij met een oplossing, in eerste instantie bedoeld voor de recentste generatie iPhones. Je steekt het nanosim-deeltje onder je gewone nanosim, waarna je die gewoon in je toestel steekt. Wat overblijft is een ‘staart’ waar je twee extra simkaarten kan insteken. Eén plaats voor een nanosim en eentje voor een gewone.

Omdat niemand met zo’n onhandig velletje simkaart wilt rondlopen, krijg je er een rubberen hoes bijgeleverd waar je de extra kaarten makkelijk kwijt kan, samen met het metalen pinnetje dat je nodig hebt om je simsleuf te openen. Daarnaast kan je in de hoes ook nog tot drie extra simkaarten kwijt.

Niet iedereen heeft echter een iPhone, daarom zijn er nog andere modellen beschikbaar voor onder andere de Samsung Galaxy S5 en S6, OnePlus One, vele HTC-modellen enzovoort. Het ding kost zo’n 35 euro en kan je hier kopen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business