Nieuws

Breng het beste van Gmail naar andere maildiensten

Onder de noemer ‘Gmailify’ maakt Google het mogelijk om van alle Gmail-functies te genieten, zonder dat je een Gmail-account hoeft aan te maken.
Bron: Alexander Supertramp / Shutterstock.com

Sinds vorig jaar is het mogelijk om je Yahoo- en Outlook-accounts te koppelen aan je Gmail-account in de Android-app. Hierdoor kan je al je mails vanop één plaats bekijken, ongeacht naar welke maildienst het bericht werd verstuurd. Indien je een andere account binnen de Gmail-app gebruikt, is het echter niet mogelijk om van alle functies gebruik te maken. Zo ontbreken bijvoorbeeld de spamfilter en de geavanceerde zoekfunctie.

[related_article id=”176460″]

Onder de noemer ‘Gmailify’ maakt Google het voortaan mogelijk om ook van deze handige features te genieten zonder dat je een Gmail-account moet aanmaken. Hierdoor zal de spamfilter in werking treden, worden je e-mails op basis van type gesorteerd en kan je gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie. Ook zullen reis- en hotelreservaties automatisch in Google Now verschijnen en krijg je betere mailnotificaties op je mobiele toestel.

Voorlopig zijn enkel Yahoo-, Hotmail- en Outlook-accounts ondersteund, maar Google hoopt dit in de toekomst uit te breiden. Om één van de voorgenoemde diensten aan Gmail te koppelen, dien je in de Gmail-app voor Android op het hamburgermenu te tikken. Scrol naar beneden en kies voor instellingen. Hier kan je de account van een andere maildienst aanduiden om deze te linken aan Gmail.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business