Nieuws

’s Werelds eerste digitale broche toont je favoriete animaties

Pins Collective heeft een speld ontwikkeld die allerhande animaties kan tonen. Hierdoor is de broche geschikt voor ieder moment van de dag.

Een saaie rugzak of T-shirt kan erg eenvoudig worden opgefleurd met behulp van een leuke broche. De ene dag zal je in een positieve stemming zijn en met een grote gele smiley op je borstkas willen pronken. Op andere momenten is een iets neutraler prentje echter meer gepast. In het verleden had je hierdoor een waaier aan spelden nodig, maar het opschrift van de broche van Pins Collective kan je naar believen aanpassen.

[related_article id=”177665″]

De speld van Pins Collective bestaat uit een LCD-scherm van 3,4 inch, een microprocessor, batterij en een aan/uit-knop. Je kan het beeld dat getoond wordt, bepalen via de bijhorende app voor Android en iOS. In deze app is het mogelijk om bestaande animaties te kiezen, maar je kan eveneens een eigen ontwerp maken. Hiervoor kan je zelfgenomen foto’s gebruiken, of beelden van het internet halen. De beelden en animaties kunnen naar de broche worden opgeladen via bluetooth.

Volgens de makers van het gadget kan de broche 2,5 uur aan een stuk animaties tonen. Indien je een statisch beeld op de speld toont, gaat de batterij tot 74 uur mee. Het opladen van de broche kan je doen via een micro-usb-poort.

Om hun digitale broche te kunnen bekostigen, heeft Pins Collective een Kickstarter-campagne aangemaakt, welke momenteel loopt. De campagne zal aan het einde van deze maand aflopen en heeft momenteel al 227 backers. Pins Collective hoopt in totaal 75.000 dollar te verzamelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business