Nieuws

Mobistar Internet & TV rolt uit naar meer gemeenten

Een maand na de initiële lancering, breidt Mobistar zijn kabelaanbod voor internet en televisie uit naar meer gemeenten.

Mobistar kondigt vandaag aan dat het zijn kersvers kabelaanbod voor internet en televisie uitbreidt naar meer Belgische gemeenten.

Mobistar begaf zich een maand geleden officieel op de kabelmarkt met een aanbod van vast internet en televisie voor zijn mobiele klanten in de acht gemeentes van Brussel, Leuven, Aalst, Mons, Ottiginies-Louvain-La-Neuve en Wavre.

Dat wordt nu uitgebreid naar het volledige grondgebied van Brussel (behalve de gemeenten waar enkel SFR beschikbaar is), Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. In de komende weken en maanden zullen nieuwe zones worden geopend. Mobistar hoopt zijn aanbod nationaal te hebben uitgerold tegen het einde van 2016.

Voor meer informatie over het aanbod en de voorwaarden, hebben we alles wat je moet weten over Mobistar Internet & TV verzameld in dit artikel. Intekenen op het kabelaanbod kan via de website van de operator of één van de verkooppunten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business