Nieuws

Verkoop modulaire LG G5 start in april voor 699 euro

Was jij ook zo onder de indruk van LG zijn modulaire smartphone? Je kan het toestel momenteel al bestellen en de leveringen zullen half april van start gaan.

LG wist tijdens het voorbije Mobile World Congress in Barcelona veel media-aandacht naar zich toe te trekken. De smartphonefabrikant stelde namelijk zijn nieuwe vlaggenschip voor, welke voor het eerst modulair zal zijn. Je kan de batterij erg eenvoudig uit het chassis schuiven, waarna je het kan vervangen door een opgeladen exemplaar of een andere module. Met deze modules kan je je smartphone tot een digitale camera of hi-fispeler omtoveren.

De voorverkoop van de G5 start vandaag (18 maart) en het toestel zal in de Benelux vanaf half april verkrijgbaar zijn. De modulaire smartphone krijgt in de Benelux een adviesprijs van 699 euro. Vanaf volgende maand kan je bij onder andere T-mobile, KPN, Vodafone, Tele2, Media Markt, Phone House, Belsimpel, bol.com, Coolblue en Mobiel.com terecht om een exemplaar aan te schaffen.

Tezamen met de lancering van de LG G5 zal eveneens de verkoop van de Cam Plus van start gaan. Deze module bestaat uit een handgreep, fysieke cameraknoppen en een extra batterij van 1200 mAh. Voor 99 euro kan je met dit onderdeel je smartphone in een geavanceerde digitale camera transformeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business