Nieuws

Neem een virtuele rondleiding in de Beatles-studio

Google heeft een nieuw VR-project klaar: een rondleiding in de befaamde Abbey Road studio’s. Giles Martin, zoon van, is je persoonlijke gids.

De Abbey Road studio’s zijn de thuis van vele legendarische platen. Van artiesten als The Beatles, over Pink Floyd tot Ella Fitzgerald: wie iets betekent (of betekende) heeft er ooit een plaat opgenomen. Google bracht een tijdje geleden de ‘Inside Abbey Road’-website uit, met een digitale rondleiding, maar brengt die ervaring nu ook naar je Google Cardboard.

Dankzij ettelijke 360°-afbeeldingen en video’s krijg je een gedetailleerd beeld te zien van de vermaarde zalen. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Giles Martin, producer en zoon van de onlangs overleden Beatles-producer Sir George Martin. De zoon van de vijfde Beatle legt je haarfijn uit wat de studio’s zo bijzonder maakt.

Na de begeleide tour krijg je wat vrije tijd en ruimte om elke kamer opnieuw door te lopen, dit keer met verschillende wistjedatjes die je kan openen. Fans van The Beatles zijn bijna verplicht om het eens te proberen. De app vind je in de Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business