Nieuws

Gelekte foto’s tonen nieuwe Moto G met vingerafdrukscanner

Volgens lekken zal de nieuwe Moto G een vingerafdrukscanner bevatten. Lenovo zou de Moto-telefoon ook in een ‘Plus-variant’ willen uitbrengen.

Hoewel de lancering van de nieuwe Moto G verre van die van een nieuwe flagship-telefoon is, ontsnapt het populaire midrangetoestel zeker niet aan de nodige media-aandacht en de bijhorende gelekte foto’s die van het toestel verspreid worden. Het betrouwbare NoWhereElse kwam in het bezit van zo’n foto’s waarop we mogelijk de nieuwe Moto G te zien krijgen.

Ontgrendel met je vinger

Als eerste valt meteen de vingerafdrukscanner in de vorm van een vierkant met afgeronde hoeken op. Die lijkt net als bij de LG G5 ook dienst te doen als home-knop. Dat de nieuwe Moto G met een vingerafdrukscanner zou komen, is ondanks zijn traditioneel betaalbare prijskaartje toch geen verrassing. Lenovo bevestigde namelijk al eerder dat alle Moto-telefoons dit jaar met een vingerafdrukscanner zullen zijn uitgerust.

De gelekte foto’s zouden ook bevestigen dat de vierde generatie Moto G opnieuw een rubberen plastic achterkant krijgt. Daar vinden we de hoofdcamera van de telefoon terug met daarboven twee tot nu toe onbekende camerasensoren. Verticaal onder de hoofdcamera werd de flitser geplaatst.

Grote broer

Een ander gerucht dat op NoWhereElse verscheen, is dat de nieuwe generatie Moto G-toestellen ook in een ‘Plus-variant’ zal worden uitgebracht. Hoogstwaarschijnlijk wil Lenovo daarmee een grotere versie van de Moto G bedoelen. Over verdere verschillen qua specificaties met de gewone Moto G is nog niets bekend.

Wanneer Lenovo de Moto G op de markt wil brengen is nog onduidelijk. Het vorige model verscheen vorig jaar in juli. Voor welk prijskaartje en met welke specificaties deze nieuwe Moto G over de toonbank zal rollen, is ook nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business