Nieuws

Bel naar 50 vrienden tegelijk met Facebook Messenger

Het meest succesvolle nevenproduct van Facebook kon reeds bellen en groepsgesprekken voeren, maar laat je nu ook toe om met iedereen in die groep te bellen.
Beeld: Yeamake / Shutterstock.com

Groepsgesprekken voeren via Facebook Messenger ging al langer, maar nu kan je de mensen uit zo’n groep ook bellen. De app staat vanaf vandaag gesprekken met tot 50 mensen toe, al moet gezegd worden dat videochat daarbij nog niet ondersteund wordt. De functie [related_article id=”179661″]zal worden ondersteund voor iOS en Android, weet The Verge.

Ruim een miljard mensen zit op Facebook. Daarvan bezitten er ruim 900 miljoen de Facebook Messenger-applicatie. Daarmee is het met recht en reden het meest populaire nevenproduct van het sociale netwerk te noemen. In Nederland helpt Messenger Whatsapp om het sms’en naar de geschiedenisboeken te verwijzen, terwijl zelfs in sms-gek Vlaanderen de app meer en meer in het vaarwater van traditionele berichtjes terecht komt. Het is dan ook geen wonder dat Facebook er alles aan doet om de app zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Het toevoegen van nieuwe functies hoort daar uiteraard bij, wat ons recent minigames opleverde als schaak en basketbal, terwijl Facebook ook werkt aan een betalingssysteem. Momenteel is dat al in voege in de VS, maar wij moeten waarschijnlijk nog een tijdje wachten. De toevoeging van bots aan Messenger zal de populariteit ervan ook geen windeieren leggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business