Nieuws

Gratis seminar big data en business intelligence

Luister naar ervaringsdeskundigen over het effectieve gebruik van data binnen een bedrijf tijdens osn gratis seminar op 12 mei.

Het gratis seminar Big Data & Business Intelligence gaat door op 12 mei in ALM te Antwerpen. Voor meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Wat blijft er nog over van big data eens je het buzzwoord onder een loep neemt? Hoe kan je ruwe data omzetten in bruikbare inzichten voor je bedrijf? Op het gratis seminar rond big data en business intelligence, dat wordt georganiseerd door onze uitgeverij, hoort u het antwoord op die vragen en meer uit de mond van ervaringsdeskundigen. Diverse sprekers lichten er specifieke cases toe waarin data een cruciale rol speelt. Het evenement vindt plaats op 12 mei.

Big data ontleed

Hebt u nog altijd geen goed beeld van wat big data nu eigenlijk inhoudt? Geen nood: het seminar trapt af met een heldere uiteenzetting die voorbijgaat aan de grote hype rond het concept en meteen doordringt tot de kern van het begrip samen met de effectieve voordelen die u uit big data kan halen. Daan Gerits, oprichter van databedrijf Bigboards, is hierbij uw gids.

Na die algemene inleiding komen verschillende sprekers aan het woord die hun praktische ervaring delen over het inzetten van data binnen een bedrijf. Advocaat Herman Croux zet de belangrijke juridische beperkingen en mogelijkheden van big data uiteen. Marketingverantwoordelijken spitsen het best hun oren tijdens de presentatie van Bas Nieland, die meer vertelt over het potentieel van data en BI voor marketeers.

Inzicht

Big data is niet alleen cruciaal voor technologiebedrijven en dienstverleners. Dat bewijst dierenarts Ronny Van Ranst, die spreekt over het omzetten van gegevens naar waardevolle inzichten in de zuivelindustrie. Tot slot licht Milan Rutten, Directeur Marketing Strategie bij de Stad Antwerpen, toe hoe data en BI de grootstad aantrekkelijker kan maken op allerlei vlakken, van toerisme tot veiligheid.

Niet alleen krijgt u de kans om een schat aan kennis op te doen tijdens het seminar, maar er is ook tijd voorzien om de experts nadien persoonlijk aan te spreken. Aansluitend zal er een lunch beschikbaar zijn.

Meer info

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business