Nieuws

Google smelt browsertabbladen weer samen in Android

In de Chrome Bèta-app voor Android kegelt Google tabbladen opnieuw uit de multi-tasker. De samensmelting van tabbladen en openstaande apps werd al langer door gebruikers bekritiseerd.

Love it or hate it, de versmelting van browsertabbladen en openstaande apps in het multitaskvenster van Android. Beide kampen hadden elk hun eigen voor -en tegenstanders, maar nu lijkt Google zelf van kamp te zijn geswitcht.

Doorgehakte knopen

Het waren voornamelijk gebruikers die verontwaardigd reageerden nadat opeens hun browsertabbladen apart in het multitaskmenu verschenen. Google implementeerde wel de instelling om browsertabbladen manueel weer terug naar de Chrome-app te brengen, maar nu lijkt het bedrijf toch knopen te willen doorhakken wat de feature betreft.

Nadat de feature eerder al in de ontwikkelaarsversie van Chrome passeerde, is nu Chrome Bèta aan de beurt. Bèta is de app waarin Google nieuwe functies uittest voor ze al dan niet worden doorgevoerd naar de stabiele Chrome-app.

Geen keuze

Van zodra je Chrome Bèta opent, krijg je te horen dat je tabbladen weer terug te vinden zijn in je browser zelf. Google voorziet zelfs niet eens de mogelijkheid om je tabbladen alsnog weer naar het multitaskmenu te brengen.

Deze nieuwe stoelendans betekent meer dan waarschijnlijk dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens de aanpassing ook uitgerold zal worden naar de stabiele versie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business