Nieuws

Google Agenda plant automatisch jouw vergaderingen

Google Agenda houdt voortaan rekening met iedereen zijn persoonlijke agenda om een geschikt tijdstip te vinden voor meetings.

Een vergadering organiseren met een heleboel deelnemers is in veel bedrijven een zware opgave. Zakenmannen staan immers bekend om hun strakke schema’s, waardoor het vinden van een tijdslot waarop iedereen tijd heeft niet eenvoudig is.

[related_article id=”179100″]

Google hoopt dit probleem gelukkig van de baan te helpen. De softwaregigant heeft namelijk een nieuwe feature toegevoegd aan de Google Agenda-app voor Android. Met deze functie kan je aan Google Agenda vragen om een geschikt tijdstip te zoeken voor een meeting. De app zal hiervoor de agenda’s van alle deelnemers raadplegen. Indien er geen tijdsslot is waarop iedereen kan, zal Google Agenda bovendien nakijken welke andere meeting het eenvoudigst verplaatst kan worden.

Aangezien de feature erop vertrouwd dat alle deelnemers hun agenda up-to-date is, wordt de functie enkel uitgerold voor Google apps for Work en Google Apps for Education.

Eenieder met standaard Google Agenda-app kan echter wel gebruik maken van de feature ‘doelen’. Deze nieuwe functie werd vorige maand uitgerold en stelt je in staat om persoonlijke doelen voor bijvoorbeeld lichaamsbeweging in te stellen. Google Agenda zal hiervoor automatisch geschikte tijdstippen zoeken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business