Nieuws

Scarlet verdubbelt datavolume voor mobiele abonnees

Internet, telefonie en tv-provider Scarlet verdubbelt het datavolume voor een aantal van zijn mobiele klanten.

Scarlet doet een groot klantenoffensief. Na de totale afschaffing van de roamingkosten pakt de provider uit met vernieuwde datapakketten voor zijn mobiele abonnees. Concreet verdubbelt Scarlet het datavolume voor Hot- en Chili-klanten. Wie een Scarlet Mobile Hot-abonnement heeft, krijgt voortaan 1 GB in de plaats van 500 MB. Chili-klanten zien hun volume van 1 GB naar 2 GB verdubbelen.

De wijziging wordt automatisch doorgevoerd voor iedereen die ingetekend heeft op het postpaid-aanbod. Het hogere volume is beschikbaar vanaf de eerstvolgende factuur na 6 mei maar wie vandaag overstapt krijgt het hogere volume meteen. Dat verklapte een goed geïnformeerde bron aan ZDNet en werd bevestigd door Scarlet zelf. Ook buiten België maar binnen Europa kunnen klanten van het verbeterde aanbod profiteren. De site van Scarlet werd intussen geüpdatet met de nieuwe informatie.

Hot-abonnees krijgen nu dus 1 GB aan internet, 500 belminuten en 2.000 sms’en voor 18 euro. Chili-abonnees betalen 28 euro per maand voor 2 GB, 1.000 belminuten en 5.000 sms’en. Voor wie het goedkopere Red-abonnement heeft, dat goed is voor 150 belminuten, 1.000 sms’en en 50 MB aan data, verandert er niets.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business