Nieuws

AdBlock Plus maakt intrede in Edge-browser

AdBlock Plus is de meest gebruikte adblocker voor Google Chrome. Ook Edge-gebruikers kunnen voortaan van de software genieten.

Op Microsoft Build werd voor het eerst aangekondigd dat in een volgende versie van de Edge-browser extensies zouden worden toegevoegd. Dankzij deze extensies kunnen Edge-gebruikers onder andere adblockers gebruiken, waardoor ze van een advertentievrij internet kunnen genieten.

Testers hebben al een goede maand extensies in Edge kunnen uitproberen en ondertussen zijn AdBlock en Adblock Plus beschikbaar in de Windows Store. Eenieder die de recentste preview van Windows 10 heeft geïnstalleerd kan de populaire adblockers op zijn computer installeren.

[related_article id=”179959″]

Indien je bekend bent met AdBlock Plus voor Google Chrome, zal de versie voor Edge je erg bekend voorkomen. Naast de adresbalk verschijnt er een icoontje waarin te zien is hoeveel advertenties er worden geblokkeerd voor de huidige site. Door op het icoontje te klikken, kan je een interface openen om de opties van de adblocker aan te passen. Deze opties zijn erg gelijkaardig met deze die je in Chrome kan terugvinden.

Wie geen Windows 10 Insider is, zal nog even moeten wachten op de toevoeging van adblockers aan Edge. Extensies zullen namelijk naar iedereen worden uitgerold tijdens de grote verjaardagsupdate van Windows 10.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business