Minister Alexander de Croo reikt Smart Business Prestige Award uit

Het is bijna zover: op donderdag 16 juni worden de winnaars van de Smart Business Awards bekendgemaakt. Voor de eerste keer zal ook de Prestige Award worden uitgereikt door niemand minder dan vicepremier Alexander de Croo.

 
De Minoc B2B-redactie selecteerde, in samenspraak met een onafhankelijke adviesraad, de genomineerden in 24 categorieën, verdeeld over vijf domeinen. De winnaars worden bepaald op basis van eigen marktonderzoek, input van redactie en adviesraad, en een online stemming. Voor elke categorie maken we zowel de winnaar als de runner-up bekend op de Smart Business Award Night.
 
Net als vorig jaar zal de avond in goede banen worden geleid door gastvrouw Geena Lisa, en hoofdredacteur Bart Stoffels. Bovendien zijn we vereerd dat de Prestige Award zal worden uitgereikt door Alexander de Croo, vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecom en Post. De redactie en adviesraad bekroont met de unieke Prestige Award de genomineerde met de meest opmerkelijke verwezenlijkingen tijdens het afgelopen jaar.
 
De festiviteiten gaan door op 16 juni in Antwerpen. We trappen af met een receptie, gevolgd door de uitreikingsceremonie en ten slotte een drink. De uitgelezen kans voor de aanwezigen om te netwerken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business