Telenet heeft alle details bekend gemaakt over het gloednieuwe tariefplan Wigo, we hebben de Nvidia GeForce GTX 1070 uitgebreid getest en Microsoft voorziet Office 365 met gratis plan-tool.

dezeweek1006

Met de overname van Base door Telenet wil de kabelspecialist zijn mobiele aanbod verscherpen. Ze introduceren daarom het nieuwe all-in-tarief Wigo.

Een bedrijf komt nergens met de nodige planning, maar waar zet je alles samen? Microsoft lanceerde deze week een gratis planning-tool voor alle zakelijke Office 365-gebruikers.

We hebben de Nvidia GeForce GTX 1070 op de rooster gelegd in ons lab. Na tientallen benchmarks is het verdict binnen!

Je hebt Android, iOS, Windows 10 Mobile en nog een paar andere mobiele besturingssystemen. Allemaal hebben ze hun troeven, maar hoe goed zijn hun appwinkels? Een volledig onderzoek.

Moet je eigenlijk vandaag de dag een toptoestel kopen van zodra het gelanceerd is? Of kan je beter een toestel van één of twee jaar geleden kopen voor veel minder geld, zonder teveel aan prestaties in te leveren? Een opinie van onze redacteur.

We hebben 7 externe harde schijven getest om overal mee te nemen. De belangrijkste criteria? Uitstekende lees- en schrijfsnelheden en een prima prijs/GB-verhouding.

Siri is vandaag de dag dommer dan Google Now en Cortana. Toch trekt Apple dit jaar volop de kaart van artificiële intelligentie. Om daarin te slagen, heeft het bedrijf nog flink wat werk aan de winkel volgens onze hoofdredacteur.

Je computer wil je harde schijf of usb-stick niet herkennen, wat je ook probeert? Geen probleem, HDD Low Level Format Tool klaart de klus gratis.

Geen enkel land ter wereld is kwetsbaarder voor cyberaanvallen dan België. Dat wijst een nieuw rapport uit, dat zowel burgers als overheid met de vinger wijst.

Tot slot heeft Bosch het automatisch parkeren verder geperfectioneerd met een gloednieuw systeem. De technologie zou binnen twee à drie jaar verkrijgbaar moeten zijn voor wagens.

Gerelateerde artikelen

Telenet lanceert Wigo: deel mobiele data met je familie

Met Wigo introduceert Telenet een innovatief aanbod waar gezinnen en kleine bedrijven centraal staan. De grootste troef? Eén algemene limiet voor mobiel internet dat je kan delen met elkaar.

Office 365-gebruikers krijgen plan-tool cadeau

Wie Office 365 gebruikt, krijgt binnenkort de mogelijkheid om teamwerk beter te organiseren dankzij de nieuwe Planner.

Review Nvidia GeForce GTX 1070: een grens overschreden

Nvidia introduceerde pas twee splinternieuwe superkrachtige grafische kaarten. Wij gaan aan de slag met de meest betaalbare van de twee. Moet jij ze kopen?

Clash der applicatiewinkels: welk platform staat er het beste voor?

Tot voor de lancering van de iPhone bestonden er geen apps. Vandaag kunnen we haast niet meer zonder. Welk platform is het beste gewapend? Een overzicht.

Oud vlaggenschip of nieuwe midrange smartphone, wat is de beste keuze?

Oude vlaggenschepen koop je makkelijk voor een appel een ei van tweedehandssites. Aan de andere kant worden midrange toestellen ook steeds krachtiger. Welke toestellen leveren het meeste waar voor je geld op?

7 externe harde schijven getest: de beste opslag voor onderweg

Onderweg zijn is geen excuus om geen back-ups te maken. We gaan op zoek naar externe harde schijven met extra functionaliteit waar je op verplaatsing ook iets aan hebt.

Waarom Siri dommer blijft dan Cortana en Google Now

[Opinie] Het zit er naar uit dat ook Apple dit jaar volop de kaart van artificiële intelligentie trekt. Om daarin te slagen, heeft het bedrijf nog flink wat werk aan de winkel.

Nukkige schijf of stick toch (grondig) formatteren

Je computer wil je harde schijf of usb-stick niet herkennen, wat je ook probeert? Geen probleem, HDD Low Level Format Tool klaart de klus.

België is het meest hackbare land op het ganse internet

In geen enkel land ter wereld is kwetsbaarder voor cyberaanvallen dan België. Dat wijst een nieuw rapport uit, dat zowel burgers als overheid met de vinger wijst.

Bosch vindt automatisch parkeren opnieuw uit

Waar BMW en Tesla mee begonnen, weet Bosch nu te perfectioneren. Het vond automatisch parkeren opnieuw uit met dank aan een innovatief systeem.