Nieuws

Waan je in een observatorium met de NASA-app

NASA brengt een opgedirkte versie van zijn app uit voor Apple TV. Tover je huiskamer dus om tot een observatorium. Ontdek 3D satelliet tracking, NASA TV in Full HD en bekijk de aarde live vanaf het ISS.

Het Amerikaanse ruimteagentschap NASA heeft een nieuwe app gelanceerd voor Apple TV, dat weet Engadget. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid.

Zo is er NASA TV. Veel aangenamer dan de live streams volgen op je PC, is natuurlijk achterover leunen in je sofa en de Full HD-content gewoon vanaf je televisie bekijken. Verder kan je beroep doen op 3D tracking maps van satellieten die zich in een baan om de aarde bevinden.

De app van NASA presenteert nog veel meer features. Je kan bijvoorbeeld fraaie live-beelden van de aarde op je TV streamen die geschoten worden vanaf het ISS. Een ander leuk beeld voor je TV is de 15.000 NASA-afbeeldingen die je in een diavoorstelling kan laten afspelen. Als je eerder een spannendere bezigheid zoekt, kan je NASA’s eigen radiostation streamen, Third Rock.

Transparantie

Het is de bedoeling dat geïnteresseerden de recente activiteiten van NASA zo goed mogelijk kunnen volgen. NASA is daarom heel transparant. Naast NASA TV publiceert het ruimteagentschap wekelijks een samenvattend filmpje over zijn bezigheden van die week. Het houdt je ook op de hoogte van zijn planning, en het laat je live raketlanceringen bekijken.

NASA’s nieuwe app is beschikbaar voor Apple TV. Eerder startte het ruimteagentschap al met een app voor Android, iOS en Amazons Fire OS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business