Nieuws

Foto’s Samung Galaxy Note7 gelekt

Een reeks foto’s en enkele specificaties van de nieuwe Galaxy Note werden gelekt. Het toestel komt in drie kleuren, en de waterdichtheid uit de Galaxy S7 houdt stand.

Vorige maand berichtten we nog over de opvolger van de Samsung Galaxy Note5. Samsung zou verkozen hebben om de Note6 achterwege te laten, en meteen de sprong te maken naar de Note7. Op die manier komt het cijfer van de Note gelijk met dat van de Galaxy S-reeks. Dat moet Samsungs manier van benamen een pak eenvoudiger maken voor de consument. Onderstaande tweet van Evan Blass versterkt het gerucht. Blass is traditioneel een heel betrouwbare bron van lekken.

https://twitter.com/evleaks/status/749013599239024640

Op de foto’s zien we de note in drie kleuren: donkergrijs, zilver en blauw. Op de achterkant van het middelste toestel zien we ook al de naam ‘Note7’ staan. Met voldoende verbeelding zie je ook in de afbeelding op het scherm van het toestel het cijfer ‘7’ staan. Op Android Police vermeldt Blass ook specificaties die hij van het toestel denkt te weten.

Specificaties

Samsung zou bijvoorbeeld opnieuw kiezen voor een 5,7 inch Super AMOLED WQHD-scherm. Daarnaast krijgt de Note een stylus en twee gebogen zijkanten. Aan de achterkant zou de camera goed zijn voor 12 megapixel, en aan de voorkant wordt dat 5 megapixel. De Note7 komt meteen met 64 GB aan opslag dat ook nog eens uitbreidbaar is via microSD, aldus Blass. Net als de Galaxy S7 en de S7 Edge zal de nieuwe Note ook IP68 waterbestendig zijn.

Over de rest van de specificaties, de kostprijs, verschijningsdatum of een mogelijke terugkeer naar Europa is voorlopig nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business